Om

                                                             

Troubadur, sangskriver, akustisk guitar, mundharpe, vokal. Solo, duo, band.


Andre sammenhænge:

Hobos - akustisk duo, facebook.com/HOBOS

Get Back - band, facebook.com/Getback / lyt til "20 look af de lang`"Skriver sange om stort og småt. Gerne om det, der foregår lige nu, det der er sket, måske om fremtiden. Sange hvor alvor og humor går hånd i hånd. Stemningsfyldte primært danske tekster, der kan snige sig en engelsk tekst med.

Mange sange er blevet til på eller efter en rejse, da rejser som oftest efterlader mange indtryk.


Bemærk yndlingscitaterne:

HC Andersen : "At rejse er at leve", "Tal til kongen i mennesket, ikke til stodderen".

Hesiod : "Mæt dig når tønden du åbner, og når til dens bund du dig nærmer, spar når i midten du er, ved bunden at spare for sent er"

Jelling Musikfestival skriver bl.a.

Hans Henrik Stephansen skriver underfundige sange og tekster, hvor alvoren og humoren går hånd i hånd. Den Jelling bosatte sangskriver kommer oprindelig fra det nordjyske og hans opvækst i Hørmested ved Sindal nær Frederikshavn og Hjørring fornægter sig ikke. Man fornemmer lidt Hausgaard og lidt Allan Olsen når man lytter til de velskrevne sange og melodier.


Han skriver historien om den elskelige mand fra Glyngøre, der tog sin sild med til de græske øer, mens vikingen ender med at blive en rød blyant - er det i virkeligheden Erik den Rødes efterfølger osv...


Christianshavns Beboerhus Cafe`Sangbar skriver bl.a.

HHS repræsenterer til fulde en jysk sangskriverstil, hvor sangen har en historie fra hverdagslivet, som man kan relatere til, og sangene bliver bundet sammen af små fortællinger. Jysk varme og lune, når den er bedst, tilsat et stænk blues, - du har noget at glæde dig til.